آموزش مقاله نویسی انگلیسی

آموزش صحیح مقاله نویسی انگلیسی(essay)

آیا نکات مهم درباره آموزش مقاله نویسی انگلیسی را می‎دانید؟  آیا در نگارش و بخش بندی مقالات به زبان انگلیسی مشکل دارید؟ ما در این بخش از سایت آموزشی انگلیش بای رز سعی بر آن داریم تا شما را با راهکارهایی ساده و کاربردی در خصوص آموزش مقاله نویسی انگلیسی، تمامی مشکلات شما را در این زمینه رفع کنیم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

آموزش مقاله نویسی انگلیسی

روش صحیح نوشتن Essay یا Writing ، برای هر فردی بسیار حائز اهمیت خواهد بود، چرا که با ارائه یک مقاله با کیفیت بالا و در سطح عالی، نه تنها شما می‎توانید شانس موفقیت خود را در مراحل علمی و کاری را بالا ببرید، بلکه می‎توانید برای دریافت بورسیه‎ها و Scholarship ها نیز شانس بالاتری نسبت به سایر متقاضیان داشته باشید.

آموزش مقاله نویسی انگلیسی

بنابراین در خصوص آموزش مقاله نویسی انگلیسی، مقالات پنج پاراگرافی، یکی از ساده‌ترین و استاندارد‌ترین مدل‎های مقالات محسوب می‎شوند. و همچنین به دلیل دارا بودن ساختار مشخص در بسیاری از شرایط بسیار کارآمد خواهند بود.

به عنوان مثال، در بیشتر آزمون‌های بین‌المللی زبان از قبیل آیلتس و تافل، از این ساختار نگارشی می‌توان استفاده کرد.

این مقالات از سه بخش اصلی تشکیل می‎شوند که عبارتند از:

  • مقدمه یا introduction
  • بدنه یا body
  • نتیجه گیری یا conclusion
مطالعه بیشتر:  آزمون آیلتس و تغییرات آن در سال 2020

در مقالات پنج پاراگرافی، یک پاراگراف مختص مقدمه، یک پاراگراف مختص نتیجه‌گیری، و سه پاراگراف مختص بدنه خواهد بود، که می‎بایست این نکات در آموزش مقاله نویسی انگلیسی حتما به آن توجه شده و رعایت شود.

مراحل نوشتن مقاله انگلیسی پنج پاراگرافی

مراحل نگارش هر گونه مقاله به سه بخش قابل تقسیم بندی خواهد بود:

  • مرحله‌ پیش از نگارش یا pre writing stage
  • مرحله‌ نگارش یا writing stage
  • مرحله‌ پس از نگارش یا post writing stage

مرحله‌ پیش از نگارش مقاله انگلیسی pre writing stage

مرحله‌ پیش نگارش در نوشتن مقاله انگلیسی مختص به برنامه‌ریزی یا planning خواهد بود. در این مرحله در مورد، موضوع (topic) و چیدمان (organization) متن تصمیم گیری خواهد شد. همچنین بحث ایده‌پردازی (brainstorming) در این مرحله مطرح خواهد شد.

در بیشتر موارد، در کلاس‌ها و یا آزمون‌های زبان، موضوع نگارش از قبل تعیین شده و مشخص می‎باشد و از طرف مدرس، طراح سوال، کتاب درسی یا غیره معین شده است.

در صورتی که موضوع نگارش به شما داده شده باشد، بنابراین فقط کافی است تا به هدف مقاله‌ خود تمرکز کنید. توجه داشته باشید که این هدف در انتخاب چیدمان مناسب بسیار کارآمد خواهد بود. هنگامی که موضوع نگارش مشخص شد، در اینجا وقت ایده‌پردازی می‎باشد.

جهت ایده‌پردازی، موضوع نگارش را در وسط صفحه بنویسید و سه خط از آن به طرف بیرون رسم کنید. سپس در انتهای هر یک از این خط‎ها موضوع یکی از پاراگراف‌ها را بنویسید.

این کار را برای هر کدام از پاراگراف‌ها مجددا تکرار کنید و موضوعاتی را که قرار است در نگارش خود به کار ببرید را مشخص کنید. بعد از اینکه موضوعات خود را مشخص کردید، نوبت به زمان انتخاب thesis  statement مناسب خواهد رسید.

مطالعه بیشتر:  تقویت مکالمه با یادگیری 504 کلمه ضروری ربان انگلیسی

آموزش مقاله نویسی انگلیسی

مرحله‌ی نگارش مقاله انگلیسی writing stage

غالبا در زمان نگارش مقاله انگلیسی، بهتر است که از بدنه شروع کنیم و بعد از آن مقدمه و نتیجه‌گیری را به متن اضافه کنیم. پاراگراف‌های بدنه‌ متن می‎بایست از سه بخش تشکیل شده باشند، اول، پاراگراف خود را با topic sentence آغاز کنید. سپس در دو الی سه جمله topic sentence خود را گسترش دهید.

شما می‎توانید برای توسعه ایده پاراگراف، از توضیحات، استدلال و مثال استفاده کنید. در پایان پاراگراف، یک جمله اضافه کنید که این جمله نشانگر ارتباط پاراگراف با thesis statement خواهد بود.

به این نکته توجه کنید که شما می‌توانید در جمله اول و آخر پاراگراف  از transition نیز استفاده کرد. Transition به کلمه یا عبارتی می‎گویند که بین پاراگراف‌های متن ارتباط یا link برقرار می‌کند.

زمانی که سه پاراگراف بدنه را نوشتید، سپس زمان نوشتن مقدمه خواهد بود.

یک مقدمه‌ استاندارد و مناسب باید از سه بخش تشکیل شده باشد، به این صورت که در ابتدای مقدمه، متن را یا جملاتی شروع خواهیم کرد که خواننده را به خواندن متن ترغیب و تشویق کند.

برای نگارش نتیجه‌گیری یا conclusion متن، در ابتدا از یک concluding transition استفاده کنید و به hook که در مقدمه مطرح کردید اشاره کنید.

Concluding transitions به عبارت‌های ساده‌ای گفته می‎شوند، از قبیل in conclusion، to summarize، و thus که به خواننده آمادگی جهت خواندن نتیجه‌گیری متن را می‎دهند. بعد از آن مجدد به thesis statement و topic sentences اشاره کنید.

در این مرحله شما می‌توانید کلید واژه‌های به کار برده شده در مقدمه و بدنه را مجدد تکرار کنید، ولی از تکرار دقیق و کامل جملات پرهیز کنید. به جای تکرار جملات می‎توانید آن‎ها را paraphrase  یا بازنویسی کنید. در انتها در یک جمله، یک جمع‌بندی کلی انجام داده و یا فراخوانی برای اقدامات لازم صادر کنید.

مطالعه بیشتر:  معرفی آزمون دولینگو و بخش‌های مختلف آن

مرحله پس از نگارش مقاله انگلیسی post writing stage

در این مرحله از نوشتن مقاله، شما می‎بایست به بررسی مجدد متن بپردازید. شما باید دوباره هدف خود از نگارش را مرور کرده و با در نظر داشتن هدف، مقاله خود را از دید خواننده بازخوانی کنید

به طور خلاصه

در این مقاله از سایت انگلیش بای رز، به موضوع آموزش مقاله نویسی انگلیسی پرداخته و راهکارهایی جهت بهبود و تقویت نوشتار و نگارش مقاله نویسی به زبان انگلیسی را به شما آموزش دادیم، و سعی بر آن داشتیم تا با کلامی روان و ساده  شما را با این موضوع آشنا کرده و در رفع مشکلات شما نیز کمک کنیم. شما عزیزان می‌توانید با مراجعه به سایت englishbyrose.com مرجع کاملی از آموزش گرامر، لغات، اصطلاحات عامیانه زبان انگلیسی و … را برای آشنایی بیشتر خود با زبان انگلیسی و همچنین آماده‌سازی برای آزمون‌های تخصصی زبان استفاده کنید. ارائه بهترین پکیج های آموزش لغات زبان انگلیسی از طریق صفحه فروشگاه سایت انگلیش بای رز می‌باشد.

2.7 3 رای ها
امتیازدهی به مقاله

دوره‌های آموزش زبان انگلیسی

مطالب مشابه با آنچه مطالعه کردید

نظرات شما درباره این مطلب

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
بازگشت
مشاوره در واتساپ
کانال تلگرام
پیج اینستاگرام